Lapin ja Ivalon paliskuntien yhteinen teurastamo tarjoaa palveluita myös metsästäjille, syksyn ensimmäiset teuraat olivat karhut ja hirvet – katso kuvagalleria avajaisista
”Kaikki edellytykset huippulaatuiselle lihalle ovat olemassa” – poromies Juhani Maijalan lahtivajassa Sodankylän Orajärvellä pannaan hirvenlihat paloiksi ja pakkaseen
Ylitornion vuoden kulttuuripalkitun keittiöstä saa halutessaan vaikka kuivalihavelliä – Vieraanvaraisuus on Kaisa Koivistolla verissä
Pellon vuoden kulttuuripalkinnon saaja elvytti lavatanssikulttuurin – ”Musiikki on se, joka on aina matkassa”
Vuoden pellolainen Risto Kuusijärvi haluaa rakentaa ja luoda yhteisöllisyyttä – ”Ihmisiä saan mukaan, kun laitan ensimmäisenä kinttaat kouraan”
Vuoden pellolainen Risto Kuusijärvi haluaa rakentaa ja luoda yhteisöllisyyttä – ”Ihmisiä saan mukaan, kun laitan ensimmäisenä kinttaat kouraan”
Ylitornion vuoden kulttuuripalkitun keittiöstä saa halutessaan vaikka kuivalihavelliä – Vieraanvaraisuus on Kaisa Koivistolla verissä
Pellon vuoden kulttuuripalkinnon saaja elvytti lavatanssikulttuurin – ”Musiikki on se, joka on aina matkassa”