Muualta Lapista

Myös miehet laskevat ensi kaudella maailmancupia Levillä: ”Kisat tarjoavat Suomelle ja Leville ainutlaatuista matkailumarkkinointia”

Petra Vlhova voitti kuudennen voittoporonsa Levillä viime marraskuussa. Ensi marraskuussa myös miehet kilpailevat Levillä. Kuva: Teemu Moisio PTB-Creative

Pujottelukauden avaustapahtumaan Leville kokoontuu jälleen maailman parhaat pujottelijat niin miesten kuin naisten sarjoissa.

Kansainvälisen hiihtoliiton (FIS) julkaiseman alustavan kilpailukalenterin mukaan miesten maailmancupin pujottelun ensimmäinen osakilpailu palaa Leville neljän vuoden tauon jälkeen. Asia vahvistetaan toukokuun alussa pidettävässä FIS:n ja lajiliittojen välisessä kokouksessa 8. toukokuuta. Alustavan tiedon mukaan maailman parasta alppihiihtoa nautitaan Levillä 16.-17. marraskuuta.

Tänä talvena Levitunturilla on nautittu ennätyspitkästä talvesta. Janne Leskinen

World Cup Levi, alppihiihdon maailmancupin pujottelukauden avaustapahtuma viettää tänä vuonna 20-vuotista juhlavuottaan.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

– Olemme erittäin tyytyväisiä, että saamme taas tarjota sekä naisten että miesten kärkilaskijoille maailmancupin osakilpailut Levin tunnetusti eriomaisissa olosuhteissa. Miesten kisan saaminen takaisin Suomeen ja Leville on koko lajiyhteisön yhteistyön voitto, jossa yhdistyvät Levin investoinnit olosuhteisiin, kokenut järjestelyorganisaatio ja hyvä keskusteluyhteys FIS:iin. Kisat tarjoavat Suomelle ja Leville ainutlaatuista matkailumarkkinointia ja lajiliitolle tapahtuma on paras mahdollinen areena edistää lajikulttuuriamme, sanoo kisojen pääsihteeri Janne Leskinen.

Lumivarmuudestaan tunnettu World Cup Levi on lumen kierrättämisen ansiosta onnistunut tarjoamaan niin urheilijoille kuin yleisölle takuuvarmat olosuhteet.

– Tänä talvena Levitunturilla on nautittu ennätyspitkästä talvesta, kun ensilumi satoi jo lokakuussa ja yhä tälläkin hetkellä lunta riittää pitkälle toukokuuta, Leskinen jatkaa.

World Cup Levin 2024 liput tulevat myyntiin 9. toukokuuta.

Kommentoi Ilmoita asiavirheestä