Paikallisuutiset

Viltti ja eväät mukaan – Pikku Kakkosen suosittu kesäkiertue huipentuu Torniossa

Ainutkertaiseen tapahtumaan odotetaan tuhansia kävijöitä.

Leikki-Heikki ja Leikkiorkesteri lavalla Viitasaaressa. Kuva: Elli Murtonen

Leikitään Pikku Kakkosta -kesäkiertue rantautuu tiistaina Tornioon. Pikku Kakkosen ja MLL Tornion yhdistyksen järjestämässä tapahtumassa yleisö pääsee leikkimään ja laulamaan Pikku Kakkosen väen kanssa. Kolmetuntisessa tapahtumassa on luvassa konsertin lisäksi monenlaista tekemistä eri-ikäisille lapsille.

– Sinne tulee muun muassa pomppulinnoja, painimolski, taidetyöpaja, traktoreita ja työkoneita sekä kotieläimiä ja matelijänäyttely, MLL Tornion yhdistyksen puheenjohtaja Mari Palokangas luettelee.

Monipuolinen ohjelmisto on Palokankaan mukaan monen eri tahon ansiota ja hän korostaa, että tapahtumaan on vapaa pääsy.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

– Kaikki toiminta on ilmaista, jolloin kaikki pystyvät tulemaan paikalle. Viltti mukaan, vähän eväitä ja siellä viihtyy vauvasta vaariin.

Selfie Nallen tai Leikki-Heikin kanssa

Puheenjohtajan mukaan tapahtuma on maksuttomuudensa lisäksi ainutkertainen sen vuoksi, että näin suurta valtakunnallista toimijaa ei ole helppo saada Tornioon.

– Kun tieto tuli, että tämä tulee Tornioon, sanoimme tämän olevan meille lottovoitto.

Ainutlaatuista on myös se, että lapset pääsevät tapaamaan televisiosta tuttuja hahmoja ja väkeä.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

– Hahmot tulevat lasten ääreen. Aiemmissa tapahtumissa jotkut ovat tuoneet omia piirrustuksia ja oikein mielellään he ottavat niitä vastaan, Palokangas kertoo.

Tapahtuma on muilla paikkakunnilla vetänyt runsaasti yleisöä. Palokankaan mukaan esimerkiksi Nivalassa oli 3700 ihmistä, joten Tornioon voidaan odottaa paikalle tuhansia ihmisiä.

Leikitään Pikku Kakkosta -tapahtuma järjestetään Torandassa 4. heinäkuuta klo 16 alkaen. Kesäkiertueen konsertit taltioidaan paikan päällä ja ne esitetään Pikku Kakkosen lauantaiaamuissa sekä Yle Areenassa 8. heinäkuuta alkaen.

Kommentoi Ilmoita asiavirheestä