Ivalolainen paluumuuttaja Jaana Salminen tarjoili 12 parhaan joukkoon – ”Paras kiitos on se, että asiakas saapuu meille aina uudestaan ja uudestaan”
Kauppakujalle tulee suuri ravintolateltta, Nesteen rantaan pop-up keittiöteltta Sodankylän elokuvajuhlien ajaksi
Harriniva pyrkii Lapin suurimpien joukkoon – Uusi lumiravintola haltioineen ja hummereineen aukesi Muonion kirkonkylän kupeessa
Pelkosenniemen vuoden yrittäjä Riitta Kulju suosii paikallisia raaka-aineita – ”Tämä on uniikkia käsityötä”
Tatu Ollila tietää, että kokkaa huomenna Budapestissa ainakin kuhaa – Muoniolainen kisaa nuorten kokkien maailmanmestaruudesta
Vedenkeittokehotus työllistää ravintoloiden keittiöitä Pellossa – ”Kyllä tämä ylimääräistä työtä toki teettää”
Sodankylään avataan uusi tilausravintola alkusyksyllä – ”Uskomme, että tunnelmallinen kotaravintola kiinnostaa ihmisiä”
Lohikaloille uusi mahdollisuus Portimokosken kalatien kautta – ”Osaan kuvitella, kun saukko pääsee melskaamaan noissa altaissa”
Pellon ja Ylitornion asukastilaisuudessa kriittisiä puheenvuoroja Lapin hyvinvointialueen säästöistä – ”Kun organisaatio pysyy kevyenä, ihmiset pysyvät keskiössä”
Ylilääkäri Teemu Taulavuori teippasi teesinsä oveen ja jätti työnsä – ”Tavoite on utopistinen,” hän arvostelee hyvinvointialueen suunnitelmia
Rautapirkot Lontoon matkamessuilla: ”Päivä oli täynnä kohtaamisia, verkostoitumista ja innovatiivisia yritysideoita”
”Meillä on perimätietoa ja asiantuntijuutta tämän alueen asioista ja ihmisistä, ei sitä tuolla kaukana korvata mitenkään” – Adressi Muonion vuodeosaston puolesta luovutetaan torstaina