Pellon Kohtaamisen kahvila kokoaa kuukausittain noin 110 kävijää – ”Tämä luo yhteisöllisyyttä ja ajattelen, että teen tärkeää työtä vapaaehtoisena”
Lokan kalahallin laajennetut tilat käyttöön Sodankylässä – ”Lokkalainen kala on haluttua tuotetta ruokapöytiin”
Valtakunnalliset palkinnot antoivat potkua kemijärveläisen Anna Kallungin luontoyrittäjyydelle − ”Elämässä pitää uskaltaa tehdä sitä, mitä haluaa”
Ylitornio on ”Pohjolan Pariisi”, Pello ”Suomen Perth” – Alko tutki viinisuosikkeja eri puolilla Suomea
Nokipannukahvia keittäessä ei ole koskaan kiire: “Olo on alkukantainenkin” – Näin keität kunnon sumpit nuotiolla
Ivalolainen paluumuuttaja Jaana Salminen tarjoili 12 parhaan joukkoon – ”Paras kiitos on se, että asiakas saapuu meille aina uudestaan ja uudestaan”
Kaksinkertaisesti palkittu ylitorniolainen sairaanhoitaja Sirpa Uusimaa on huolissaan hyvinvointialueen rahoituksesta – ”Rahoitusmalli on täysin päin peetä”
”Tekisi mieli lähteä maailmalle, mutta ensin pitää tienata vähän” – Ylitorniolainen Vilma Hiltunen juhlii kaksoistutkintoa itsenäisyyspäivän aattona
Ylitorniolaiset Terhi Ukkola ja Lauri Välimaa tuottavat lähiruokaa: ”Kilpaillaan maailman parhaasta pihvistä, mutta täällä ovat Euroopan alhaisimmat tuottajahinnat”
Hyvinvointijohtaja pitää valtionrahoitusta riittämättömänä – Lapin aluehallitukselta talousarvio, joka on kuusi miljoonaa miinuksella
Saamelaisten totuus- ja sovintokomissio luovuttaa loppuraporttinsa tänään – ”Toivottavasti tämä avaa polkua sovinnolle”
Kaksinkertaisesti palkittu ylitorniolainen sairaanhoitaja Sirpa Uusimaa on huolissaan hyvinvointialueen rahoituksesta – ”Rahoitusmalli on täysin päin peetä”