Nokipannukahvia keittäessä ei ole koskaan kiire: “Olo on alkukantainenkin” – Näin keität kunnon sumpit nuotiolla
Ivalolainen paluumuuttaja Jaana Salminen tarjoili 12 parhaan joukkoon – ”Paras kiitos on se, että asiakas saapuu meille aina uudestaan ja uudestaan”
Arvostusta yrittäjälle itselleen, sekä nuorille kesätyöntekijöille - Lapin paras grilli aloittelee 21. kesäänsä Utsjoella
Kauppakujalle tulee suuri ravintolateltta, Nesteen rantaan pop-up keittiöteltta Sodankylän elokuvajuhlien ajaksi
Harriniva pyrkii Lapin suurimpien joukkoon – Uusi lumiravintola haltioineen ja hummereineen aukesi Muonion kirkonkylän kupeessa
Pelkosenniemen vuoden yrittäjä Riitta Kulju suosii paikallisia raaka-aineita – ”Tämä on uniikkia käsityötä”
Koululaisille oppimisen tukeen muutoksia – ”Miksi meidän kunnassa niin moni lapsi saa nelosvaroituksia?”
”Kotiseutu on nykyisin melko laaja käsite” – Ylitorniolla kootaan yhteen juhlaan kaikki alueen kotiseudukseen tuntevat
Päätimme tutustua omin päin Jeesiön kylään – yllätysvieraat lehtiön kanssa otettiin lämpimästi vastaan