Valtakunnalliset palkinnot antoivat potkua kemijärveläisen Anna Kallungin luontoyrittäjyydelle − ”Elämässä pitää uskaltaa tehdä sitä, mitä haluaa”
Ylitornio on ”Pohjolan Pariisi”, Pello ”Suomen Perth” – Alko tutki viinisuosikkeja eri puolilla Suomea
Nokipannukahvia keittäessä ei ole koskaan kiire: “Olo on alkukantainenkin” – Näin keität kunnon sumpit nuotiolla
Ivalolainen paluumuuttaja Jaana Salminen tarjoili 12 parhaan joukkoon – ”Paras kiitos on se, että asiakas saapuu meille aina uudestaan ja uudestaan”
Arvostusta yrittäjälle itselleen, sekä nuorille kesätyöntekijöille - Lapin paras grilli aloittelee 21. kesäänsä Utsjoella
Pello ei päässyt yksimielisyyteen kunnan muutosneuvotteluissa – ”On hyvin tyypillistä, että henkilöstön edustajat vastustavat”
Elämän ja kuoleman kirnussa: Poroerotus Savukosken Naltiossa on menneen ja tulevan liitto ja samalla poromiehen tilipäivä