Maalämpö voi säästää jopa 85 prosenttia lämmityskustannuksista - meiltä palvelu suunnittelusta toteutukseen!

HVM Energy on HV-maarakennus Oy:n tytäryhtiö. Emoyhtiömme on ollut tuttu toimija rakennusalalla jo 60 vuoden ajan.

Maalämpöpumppu on erittäin energiatehokas ja ympäristöystävällinen lämmitysmuoto, joka voi säästää jopa 85 prosenttia lämmityskustannuksista verrattuna öljy- tai sähkölämmitykseen. HVM Energyn kautta on mahdollista toteuttaa maalämpöratkaisut suunnittelusta toteutukseen asti.

Maalämpöratkaisut ovat myös varmatoiminen ja kestävä ratkaisu, sillä oikein mitoitettu ja asennettu järjestelmä voi kestää yli 20 vuotta. Maalämpöpumpulla voit kerätä tehokkaasti uusiutuvaa energiaa kalliosta, maasta tai vesistöstä. Järjestelmä toimitetaan valmiiksi varusteltuna käyttövesivaraajalla tai erillisellä varaajalla, ja se sisältää virtavahdit.

Maalämpöpumpun käyttö vähentää kasvihuonekaasupäästöjä ja auttaa suojelemaan ympäristöä, mikä tekee siitä tärkeän askelen kohti kestävämpää tulevaisuutta.

Tutustu tarkemmin maalämpöratkaisuihimme >>

Maalämpöpumpulla voit kerätä tehokkaasti uusiutuvaa energiaa kalliosta, maasta tai vesistöstä.

Muitakin porauspalveluja

Energiaratkaisujen ohella HVM Energy toteuttaa myös kohdekohtaisesti erilaisia porapaalutus, ankkurointi, lyöntipaalutus ja maalämpöporauksia.

HVM Energyn kautta saat kaikki tarvittavat palvelut samasta paikasta, jolloin säästät aikaa ja vaivaa. Meillä on käytössämme monipuolinen porauskalusto, joka mahdollistaa kaivojen porauksen tehokkaasti ja tarkasti. Laaja kokemuksemme erilaisten kaivojen porauksesta varmistaa, että työ toteutetaan aina ammattitaidolla ja huolellisesti.

HVM Energy on puhtaaseen energiaan erikoistunut yritys, joka tarjoaa energiatehokkaita ratkaisuja ilmalämpöpumpuista aurinkopaneeleihin ja maalämpökaivoihin.

Kestävillä valinnoilla maksimoit säästöt ja asumismukavuuden, samalla kun ympäristö hyötyy vähentyneestä hiilijalanjäljestä.

Aloita oma vihreä siirtymäsi tänään.

Lue tarkemmin porauspalveluistamme >>

Monipuolinen porauskalustomme mahdollistaa kaivojen porauksen tehokkaasti ja tarkasti.

Pohditko aurinkopaneelien hankintaa?

Aurinkopaneelien hankinta omalle katolle ei voi olla vaivattomampaa ja turvallisempaa kuin HVM Energyn kautta. Kymmeniä vuosia energia-alalla toiminut pohjoissuomalainen yritys tuntee paikallisen sääolosuhteet ja osaa hankkia juuri sinun kiinteistösi kattotyypille parhaiten sopivat aurinkopaneelit.

Aurinkopaneelit ovat hyvä hankinta monesta syystä: Paneelit tuottavat asennettuna ilmaista sähköä auringonvalosta, ja täten säästyy energiakulut ja voit saada jopa tuottoja omasta tuotannosta.

Aurinkoenergia on uusiutuva energialähde, joka ei tuota päästöjä ja täten auttaa omalta osaltaan vähentämään hiilijalanjälkeäsi. Aurinkopaneelit voivat toimia myös itsenäisenä energialähteenä erityisesti haja-asutusalueilla tai alueilla, joissa ei ole sähköverkkoa.

Aurinkopaneelien hankkimista mietittäessä ensin tulee selvittää kunkin tarpeet sähköntuotannolle sekä oma kulutus. Onko sinulla ideana myydä tuottamaasi sähköä vai saatko parhaimman hyödyn irti aurinkopaneeleista käyttämällä sähkön heti itse?

Aurinkopaneeleilla voi saada todella merkittäviä säästöjä energiakuluissa.

Yhdessä aurinkopaneelitoimittajan kanssa suunnittelemme järjestelmän, joka soppi juuri sinun kiinteistösi tarpeisiin ja vaatimuksiin. Suunnitelma sisältää aurinkopaneelien sijainnin määrityksen, niiden määrän, paneelien tyypin ja tehon, invertterin valinnan sekä koko järjestelmän koon.

HVM Energy edustaa Scanofficen toimittamia aurinkopaneelituotteita, jotka ovat tunnettuja erinomaisesta laadustaan ja luotettavuudestaan, korkeasta suorituskyvystä ja innovatiivisesta teknologiasta. Asentamamme paneelit ovat hiljaisia, huomaamattomia ja helppokäyttöisiä. Tuotteet ovat Suomessa yliopistossa tutkittuja pohjoisen olosuhteisiin sopiviksi.

Paikalliset asentajamme asentavat paneelit sovitusti ja yhdistävät ne sähköverkkoon. Opastamme tarvittaessa myös sähkösopimuksen tekemisessä.

Voit säästää sähkölaskussa jopa 500-2500 € vuodessa.

Aurinkopaneelit ovat yksi tapa omaehtoista vihreää siirtymää ja omavaraisuuden lisäämistä. Samalla voit vähentää hiilijalanjälkeä sekä kasvattaa kotisi arvoa. Riippuen kiinteistön koosta ja paneelien määrästä, voit säästää sähkölaskussa jopa 500-2500 € vuodessa.

On hyvä muistaa, että energiajärjestelmän uusimisesta koituvat asennuskulut ovat vähennyskelpoisia remontointitöitä, jotka voit hyödyntää kotitalousvähennyksessä. Autamme mielellämme asiakkaitamme myös verotukseen liittyvissä asioissa.

Kauttamme myös huoltopalvelu aurinkopaneeleille vuosiksi eteenpäin.

Tutustu tarkemmin aurinkopaneelipalveluihimme >>

Lämpöpumpulla jopa 50 % säästö lämmityskustannuksiin

HVM Energyn kautta saat ilmalämpöpumput (ILP) ja ilmavesilämpöpumput (IVLP) avaimet käteen -pakettina koko Pohjois-Suomen alueella.

Ilmalämpöpumpun avulla teet loikan kohti pienempää sähkönkulutusta.

Ammattilaisemme auttavat tarpeeseesi ja budjettiisi sopivan lämpöpumpun valinnassa. Asennus hoituu sen jälkeen nopeasti ja vaivattomasti. Olipa kyseessä omakoti- tai kerrostalo, yrityksen toimitilat, kesämökki tai autotalli, oikeinmitoitettu energiaratkaisu voi tuoda säästöjä lämmityskuluihin jopa yli 50 %.

Lämpöpumppujen avulla vanhatkin kiinteistöt saadaan päivitettyä helposti vastaamaan jatkuvasti kiristyviin vaatimuksiin. Aloita oma vihreä siirtymäsi ottamalla yhteyttä HVM Energyn asiantuntijoihin.

Tutustu tarkemmin lämpöpumppuratkaisuihimme >>

Rahoitusratkaisut energiaremontteihin kotitalouksille ja taloyhtiöille

Haaveiletko pienemmistä asumismenoista, mukavasta lämmityksestä ja puhtaasta energiantuotannosta? Kodin energiaremontti saattaa kuitenkin tuntua liian isolta kuluerältä kerralla maksettavaksi ja nostaa ennestään kynnystä ison remontin toteuttamiseen. HVM Energy pystyy tarjoamaan kotitalouksille ja taloyhtiöille erilaisia energiaremontteja varten tarpeeseen sopivat ja remontin laajuuteen oikein mitoitetut rahoitusratkaisut.

48 kk korottoman energiaremonttirahoituksen avulla talous ei joudu liian tiukille ja rahaa jää muuhunkin elämiseen.

Kotitalouksille tarjoamme jopa 48 kk:n korotonta energiaremonttirahoitusta. Sen avulla voi kodin energiaremontin takaisinmaksun mitoittaa omaan elämäntilateeseen sopivaksi ja pilkkoa kuluja järkevästi kuukausieriin joko osalle tai vaikka koko remontille. Kun talous ei joudu liian tiukille, rahaa jää muuhunkin elämiseen: esimerkiksi harrastuksiin, perheen yhteiseen lomaan tai vaatteisiin ja urheiluvälineisiin.

Rahoituksen avulla kotitaloudet voivat toteuttaa haluamansa energiaremontin heti ilman kompromisseja. Se sopii hyvin esimerkiksi kodin tai mökin ilma- tai maalämpöpumpun hankkimiseen tai isompiin lämmitysjärjestelmäremontteihin. Lämpöpumppu tai maalämpöjärjestelmä alkavat vähentää asumismenoja heti käyttöönoton jälkeen ja maksavat itsensä nopeasti takaisin. Kuukausittaiset kulutkaan eivät nouse välttämättä lainkaan, vaan lainaa voidaan lyhentää vaikka entistä pienemmistä energialaskuista kertyvillä säästöillä.

Taloyhtiöt voivat valita energiaramonttinsa rahoitukseen myös Siemensin kanssa yhteistyössä tarjoamamme leasing-rahoituksen, jonka avulla saa toteutettua isotkin energiaratkaisut joustavasti ilman suurta alkuinvestointia. Leasing-mallin rahoitus on helppoa ja huoletonta: kuukausittain maksettava leasing-maksu kattaa laitteiston sekä haluttaessa myös ylläpidon ja huollon. Tiesitkö muuten, että leasing-maksut ovat verovähennyskelpoisia kuluja taloyhtiöille?

Olemme mukana Oulun Rakentaja 2024-messuilla 12.-14.4 osastolla 231. Tervetuloa tutustumaan energiaratkaisuihimme!

HVM Energy Oy

Hiltusentie 23, 90620 Oulu

Puh. 010 7392 290

myynti@hvmenergy.fi

hvmenergy.fi