Paikallisuutiset

Näin luot tunnukset Meän Tornionlaakson uudistuneille verkkosivuille

Meän Tornionlaakson paikalliset uutiset ja sisällöt nyt paremmin luettavissa myös puhelimella. Tilaajien tulee aktivoida omat Hilla-tunnukset uusissa verkkopalveluissa, katso ohjeet tunnusten luontiin.

Meän Tornionlaakson uudistunut verkkosivusto on nyt julki ja lukijoiden käytettävissä. Palvelusta löydät jatkossa aikaisempaa paremmin itseäsi kiinnostavat sisällöt, joten pysyt paremmin perillä siitä, mistä kahvipöydissä oikein puhutaan.

Myös kännyköihin ladattava mobiilisovellus uudistuu. Uudistus tarkoittaa lukijoiden ja tilaaja-asiakkaiden kannalta sitä, että paikalliset ja alueellisetkin uutiset löytyvät jatkossa ketterästi käden ulottuvilta ja ajantasaisesti.

Tätä ohjetta seuraamalla pystyt luomaan itsellesi Hilla-tunnuksen. Kuva: Elina Korpiaho

Meän Tornionlaakso -lehden verkkopalvelusta löytyy jatkossa joka päivä paikallisia uusia sisältöjä. Mobiilisovelluksen käyttäjät voivat räätälöidä sovelluksesta itselleen mieluisan muun muassa valitsemalla itseä kiinnostavat aihealueet.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Uudistuneiden palvelujen myötä toimitus pystyy tarjoamaan lukijoille monipuolisempia sisältöjä kuvien, liikkuvien kuvien ja äänen kerrontatavoilla.

Paikalliset uutiset, tarinat ja tutut juttusarjat eivät muutu miksikään, ja ne löytyvät uusilta sivuilta kuten tähänkin asti. Myös tuorein lehti on entiseen tapaan luettavissa verkkosivustolta näköislehtenä, ja sen lisäksi löydät uudesta palvelusta myös vanhat näköislehtinumerot.

– Lehti on alueen oma, tuttu ja perinteinen, mutta haluamme olla ajan sykkeessä mukana nykyteknologialla ja kaikkialla lukijoiden tavoitettavissa. Ihminen voi lähteä Tornionjokilaaksosta, mutta juuret imevät kotiseudulle aina ja kaikkialla niin paljon, että vähintäänkin digilehti halutaan kuljettaa mukana, uskoo päätoimittaja Vuokko Lahti.

Verkkopalvelun ja mobiilisovelluksen uudistuminen koskee kaikkia Hilla groupin julkaisuja, ja konsernin eri lehtituotteet ottavat uudistuneet palvelut käyttöön vaiheittain tänä keväänä.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Fakta

Luo Hilla-tunnukset

Mene osoitteeseen hillagroup.fi/tunnukset

Valitse ”Luo Hilla-tunnukset” ja valitse ”Oletko jo lehden tilaaja? Klikkaa tästä”, jos olet tilannut Meän Tornionlaakso -lehden.

Lisää asiakasnumerosi, joka löytyy tilauslaskusta. Asiakasnumerosi on voinut vaihtua, ja tällöin asiakaspalvelu on toimittanut sinulle uuden asiakasnumeron joko sähköpostilla tai tekstiviestillä. Huom! Jos et ole saanut asiakasnumeroa, ole yhteydessä asiakaspalveluun hillagroup.fi/asiakasnumero

Täytä tähdellä merkityt kohdat ja rastita ehdot tutustuttuasi niihin

Olet nyt aktivoinut Hilla-tilisi ja luonut tunnukset. Saat sähköpostiisi vahvistuksen tilin aktivoinnista ja voit jatkaa sisäänkirjautuneena lehden verkkosivuille

Lisää aiheesta