Paras nettilaina löytyy nopeasti lainavertailusta

Nettilaina on taloudellinen apu ja portti unelmiesi toteutumiseen. Sen avulla voit selviytyä mistä tahansa kiireellisistä, yllättävistä menoista.

Tällaisia voivat olla esimerkiksi terveydenhoitokulut, auton korjaukset tai kodin remontit. Nettilainan avulla voit myös nauttia elämästä, matkustaa ja hemmotella läheisiäsi ja itseäsi. Esimerkiksi kesälomareissun toteuttaminen onnistuu kätevästi nopealla nettilainalla.

Nettilaina eroaa perinteisestä pankkilainasta siten, että nettilaina on vakuudeton ja pankkilaina vakuudellinen. Sinulla pitää siis olla omaisuutta, esimerkiksi omistusasunto tai mökki, jotta voit saada tavallisen pankkilainan. Vakuudetonta nettilainaa sen sijaan voi saada myös ilman omaisuutta, sillä sitä varten ei tarvita ollenkaan vakuuksia eikä myöskään takaajia. Tällainen laina sopii hyvin sellaisillekin henkilöille, joilla ei ole vakuutta käytössään.

Edullisin nettilaina löytyy vertailemalla eri lainavaihtoehtoja. Nordic Bankin lainavertailusivusto tarjoaa sinulle laajan valikoiman lainavaihtoehtoja. Se kokoaa yhteen eri lainantarjoajat, joten voit tutustua niihin ja valita niistä helposti omiin tarpeisiisi ja toiveisiisi sopivimman palvelun. Nettilainan hakeminen on helppoa ja nopeaa. Voit tehdä sen missä ja milloin tahansa. Tarvitset vain laitteen, jolla pääset nettiin, verkkopankkitunnukset ja muutaman minuutin aikaa.

Miksi lainojen vertailu kannattaa?

Sähkösopimusten ja puhelinliittymien vertailu on useimmille tuttu juttu ja rutiinia. Samalla tavalla myös kaikki lainat kannattaisi kilpailuttaa. Aivan kuten muissakin palveluissa, ei ole järkeä valita kalliimpaa vaihtoehtoa, jos edullisempiakin vaihtoehtoja on olemassa. Kilpailuttamalla voit säästää huomattavia summia rahaa.

Vertailun avulla voit löytää matalimman koron ja parhaat ehdot nettilainallesi. Pienempi korko tarkoittaa vähemmän kuluja ja enemmän säästöjä. Kilpailuttamalla voit saada lainalle myös paremmat ehdot, kuten pidemmän takaisinmaksuajan tai lyhennysvapaan mahdollisuuden. Pääset siis tutustumaan sekä lainojen hintoihin että muihin ehtoihin.

Nordic Bankin lainavertailun avulla saat laajan valikoiman lainatarjouksia eri paikoista. Voit tarkastella lainantarjoajia ja heidän tarjoamiaan tuotteita ja palveluita. Näin saat mahdollisuuden valita juuri sinulle sopivimman lainan, joka täyttää tarpeesi ja toiveesi. Sinun tarvitsee tehdä ainoastaan yksi hakemus ja voit sillä saada monta tarjousta.

Lainojen vertaileminen on helppoa ja nopeaa. Voit tehdä sen omalta tietokoneeltasi milloin tahansa, missä tahansa. Hakemuksen täyttäminen vie vain pienen hetken ja alat tavallisesti jo muutaman minuutin kuluttua saada ensimmäisiä lainatarjouksia sähköpostiisi. Prosessi on nopea, joten voit saada pienellä vaivalla paljon säästöjä.

Näin helppoa lainojen vertaileminen on

Lainojen vertailussa kannattaa käyttää lainavertailusivustoa. Kotimainen Nordic Bank välittää hakemuksesi kymmenille eri pankeille ja rahoitusyhtiöille, joten voit saada useita tarjouksia yhdellä maksuttomalla hakemuksella.

Palvelu säästää sinulta aikaa ja vaivaa. Sen sijaan, että etsisit itse lainantarjoajia, kirjoittelisit hakemuksia ja kävisit läpi heidän tarjouksiaan, saat kaiken tämän hoidettua näppärästi lainavertailusivuston kautta. Yhdellä hakemuksella saat kattavan kuvan eri lainavaihtoehdoista ja voit valita itsellesi parhaiten sopivan tarjouksen.

Lainojen vertailussa on kolme helppoa vaihetta:

1. Täytä lainahakemus Nordic Bankin lainavertailussa.

2. Vertaile lainatarjouksia. Kiinnitä vertailussa huomiota erityisesti lainan todelliseen vuosikorkoon.

3. Valitse paras tarjous, allekirjoita se verkkopankkitunnuksillasi ja nosta rahat tilillesi.

Jo hetken päästä hakemuksen lähettämisestä alat saada tarjouksia sähköpostiisi. Kaikki tarjoukset lähetetään sinulle sähköpostitse ja sen lisäksi pääset tarkastelemaan niitä verkkopalveluumme, jossa ne menevät automaattisesti järjestykseen koron mukaan. Näet heti missä tarjouksessa on matalin korko.

Kun olet valinnut tarjouksista parhaan, saat rahat tilillesi jo yhden arkipäivän kuluessa. Parhaassa tapauksessa ne siirretään jo samana päivänä. Nopeus on yksi nettilainojen parhaita ominaisuuksia. Koska vakuuksia ei ole, aikaa ei tarvitse käyttää niiden tarkasteluun ja lainapäätös voidaan tehdä todella nopeasti. Lainapäätös tehdään lähinnä luottotietojesi, tulojesi ja menojesi perusteella.

Kiinnitä huomiota erityisesti todelliseen vuosikorkoon

Kun vertailet nettilainoja, yksi erittäin tärkeä luku on todellinen vuosikorko. Todellinen vuosikorko tarkoittaa lainan kokonaiskustannuksia prosentteina. Se sisältää kaikki lainasta aiheutuvat kulut, kuten koron, tilinhoitomaksut, avausmaksun ja mahdolliset muut kulut. Todellinen vuosikorko antaa sinulle selkeän kuvan siitä, minkä verran laina todellisuudessa maksaa.

Todellinen vuosikorko on erittäin hyödyllinen työkalu lainatarjousten vertailussa. Voit tarkastella eri lainantarjoajien tarjoamia todellisia vuosikorkoja ja valita sen perusteella halvimman lainan. Mitä matalampi todellinen vuosikorko on, sitä halvemmaksi laina sinulle yleensä tulee.

Totta kai huomiota kannattaa kiinnittää myös muihin lainan ehtoihin, jotta saat varmasti omia tarpeitasi vastaavan nettilainan. Tarkastele esimerkiksi takaisinmaksuaikaa ja lyhennysvapaan mahdollisuutta. Pidemmällä takaisinmaksuajalla saat pienemmän kuukausierän, mutta tällöin lainan kokonaiskustannukset kasvavat. Lyhyemmällä takaisinmaksuajalla taas säästät kokonaiskuluissa, mutta kuukausierästä tulee iso. Sovi siis kuukausierä sen kokoiseksi, että siitä tulee omaan kuukausibudjettiisi sopiva.

Todellinen vuosikorko on aina asiakaskohtainen. Se riippuu hakijan yksilöllisestä taloudellisesta tilanteesta. Voit tarkistaa millaisella korolla saat lainaa tällä hetkellä tekemällä lainahakemuksen Nordic Bankin nettisivuilla.